KIEŁBASY | |
---|---|
| biała, biała cienka, bydgoska cienka, bydgoska gruba, jałowcowa, jarmarczna, polska pieczona, polska surowa, kanapkowa, krakowska sucha, mielonka, mortadela, myśliwska, parówki delikatesowe, parówka cienka, pieczeń, serdelka, słoikowa, śląska gruba, śląska cienka, wiejska, zielonogórska, żywiecka, szynka sołacka, metka cebulowa, metka tatarska, metka łososiowa, metka chłopska. |
MIĘSO WIEPRZOWE | |
---|---|
biodrówka, boczek świeży, boczek grill, ćwiartka tylna, głowy, golonka, karkówka, karkówka grill, | |
karkówka b/k, łopatka b/s z/k, łopatka z/s z/k, łopatka b/k, mięso mielone, mięso wp. kl. II, mięso wp. kl. III, nogi, ogony, podgardla, polędwica wieprzowa, półtusza wieprzowa, schab, schab b/k, kości, szynka b/k, szynka z/k, żeberka, żeberka grill, żeberka mostki, żeberka trójkąty. |
MIĘSO WOŁOWE |
---|
antrykot, antryko b/k, mięso woł kl. II, polędwica wołowa, rostbef, rostbef b/k, wołowina b/k, wołowina z/k, wołowina gulasz, wołowina z łopatki. |
WĘDZONKI |
---|
boczek wędzony, podgardle wędzone, szynka więjska, szynka gotowana, ogonówka wędzona. |
WĘDLINY PODROBOWE |
---|
kaszanka cienka, kaszanka gruba, salceson, salceson czarny, wątrobianka wędzona, smalec. |
Oferujemy również wyroby garmażeryjne.